Zaista ste mislili da je ova Apple priča istinita?

Autor:

Pa, nije Apple lud!

7
A- A A+
Move to iOS. Foto: Apple. Move to iOS.

Internetom već nekoliko dana "kolaju" priče kako Apple pravi aplikaciju koja će korisnicima pomoći da sa iPhone ili iPad uređaja migriraju tj. pređu na Android telefon ili tablet. Naravno da od ovog nema ništa i da je sve potpuna izmišljotina. Apple, koji inače ne reaguje na internet šuškanja i nagađanja ovog puta je reagovao, a u ime kompanije oglasila se portparolka koja je rekla: "Nema istine u ovim tračevima", podvukla je Trudi Miler za BuzzFeed i dodala: "Potpuno smo okrenuti prelasku korisnika sa Android-a na iOS i to nam odlično ide".

U poslednjem tromesečju čak 30 odsto novih Apple tj. iPad i iPhone korisnika došlo je sa Android platforme i to je rekordan broj od kad iOS postoji.

Apple je nedavno predstavio Android to iOS aplikaciju, koja korisnicima koji prelaze sa Android na iOS operativni sistem prebacuje poruke, muziku, Galeriju i druge podatke sa Google na Apple uređaj. Android korisnici su "sahranili" aplikaciju, ali je ona i dalje jedna od najpopularnijih kad je u pitanju prebacivanje s jedne platforme na drugu.

Tračevi da će Apple napraviti aplikaciju koja omogućava prenošenje sadržaja sa iOS na Android OS pojavili su se kad su "dobro obavešteni izvori" britanskom Telegraph-u dojavili da to zahtevaju veliki evropski operateri i da je Apple pod velikim pritiskom.

Kao što ste pročitali - ništa nije istina!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Sve vesti