Gasila cigarete po manekenki?!

Autor:

Nataša Šavija napravila je haos u jednom noćnom klubu, kada je namerno nekoliko puta cigaretom ispekla manekenku Danicu Obradović

11
A- A A+

Pevačica i učesnica rijalitija Parovi Nataša Šavija, glavni je akter incidenta na proslavi rođendana brata Cece Ražnatović u jednom noćnom klubu, jer je napala manekenku Danicu Obradović, bivšu partnerku košarkaša Kimanija Frenda.

"Obe su bile pripite i muvale se s istim dečkom. Nataša je zbog toga 'odlepila' i prvo je kao slučajno cigaretom opekla Danicu. Danica je poludela kada ju je prvi put opekla i počela je da je vređa. To je Šaviju još više izbacilo iz takta, pa je nastavila da je žari cigaretom po telu. Ona je namerno pregorela Daničinu skupocenu haljinu. Manekenka je tada krenula da udari Natašu, ali su na svu sreću gosti koji su bili za njihovim stolom reagovali na vreme, pa do fizičkog obračuna nije došlo", rekao je neimenovani izvor listu "Informer".

Isti izvor dodaje da je Danica rešila da napusti klub, jer ova "neće prestati da je maltretira", što je Šavija i potvrdila.

"Ja sam korektna i sa svima sam dobra, ali kada je neko bezobrazan i kada mi stane na žulj, onda umem da budem oštra. Svako ko me poznaje zna da ne dam na sebe ni na ljude koje volim. Tako je bilo i u ovom slučaju. Ne bih da pričam o incidentu, ali istina je da sam se odbranila kako umem i znam", rekla je Nataša Šavija.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti