A sad malo o veličini vagine...

Autor:

Često se govori o prosečnoj veličini penisa, ali gotovo nikada o prosečnoj veličini vagine. Vreme je da se to promeni!

101
A- A A+

  Momci, najpre da kažemo ovo - bez obzira na to da li ste obdareni ili tek prosečni, ovo je dokaz da to uopšte nije važno!

Naime, "dubina" prosečne vagine je nešto manja od prosečne dužine penisa, što je verovatno i razlog zašto žene ne misle o penisu u stilu "što veće, to bolje".

Seks istraživači Vilijam Masters i Virdžinija Džonson prvi su naučnici koji su se bavili veličinom ženskog polnog organa, davne 1966. godine.

Oni su tada merili "ženske delove" stotinu dama koje do tada nisu rađale decu, i otkrili su da je "dubina" prosečne vagine između sedam i osam centimetara, a prilikom erekcije se uvećavaju do 11, 12 centimetara.

To znači da je dužina penisa od oko osam centimetara više nego dovoljna za užitak.

Osim toga, G tačka je smeštena na oko 4,5 centimetara do prednjeg vaginalnog zida – tako da muškarci koji imaju prosečnu "alatku" mogu da zadovolje ženu i na ovaj način.

Novija studija, u kojoj su učestvovale i žene koje imaju decu, pokazala je da je dubina najmanje vagine 6,9 centimetara, a dubina najveće 14,8 centimetara.

Ako se sada pitate kako se "kotira" dužina vašeg penisa u odnosu na prosečni, evo nekih brojki na osnovu kojih možete steći utisak.

Prema istraživanju, dužina prosečnog penisa u erekciji je 13,2 centimetra, obima 11,7 centimetara. Prosečan penis, kada nije u erekciji, dugačak je 9,1 centimetar, a obima je 9,3 centimetra.

U svakom slučaju, nemojte se opterećivati veličinom svog polnog organa jer za svaku veličinu postoji seks poza koja "čini čuda".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti