HOROSKOP

Ako vam na večeru dolaze Rak, Lav, Vaga...

Pogledajte kako se koji horoskopski znak ponaša za stolom, šta voli da jede, pije, pored koga da sedi...

Ovan

Ovan bi morao da sedne prvi i zahtevao bi da dobije prvi obrok. Ako bi neko drugi dobio predjelo pre njega, tada bi nastao haos. Ovan ne može da podnese da neko drugi dobija više pažnje od njega. On će stalno dodatno dodavati so i ostal ezačine u jelo, čak iako su idealno spremljena. Ljutu hranu baš voli, ali alkohol bi trebalo da zaobiđe.

Ako vam Ovan dolazi na večeru, spremite jelo koje ima dosta luka i čili sosa.

Bik

Bik neće imati zamerke šta god da mu se posluži. Polako će jesti, uživaće u svakom zalogaju. Njemu je bitno predjelo i kolač na kraju, a tu može biti prilično zahtevan. Slatkišima teško može da odoli. Uvek ostaje poslednji za stolom jer nikada nigde ne žuri.

Ako vam Bik dolazi na večeru, najviše se potrudite oko slatkiša.

Blizanci

Zakasniće na večeru. Ove osobe vole sve da probaju, a od hrane na stolu, njima je bitnije ko je za stolom i sa kime će moći siti da se ispričaju. Velike su šanse da će dominirati za stolom, zabavljati ostale goste.

Ako vam Blizanac dolazi na večeru, spremite nešto fensi.

Rak

Rakovi će jesti sve redom. Veliki su gurmani, ali ipak paze na vitak stas i zdravlje. Vole domaću hranu, "čorbasto". Halapljivo jedu samo kada su nervozni. Vole porodične ručkove, domaćinsku atmosferu.

Ako vam rak dolazi na večeru, spremite nešto toplo, po starom bakinom receptu.

Lav

Lav će sesti na čelo stola. Probaće sve jer je gurman i hedonista. Ako ste u restoranu, naručiće najskuplja jela. Ne voli da kuva. Zahtevan gost, ali i zahvalan, aku mu ponudite nešto baš dobro. Poznaje mnoge svetske kuhinje, ali se nikada ne prejeda. Jede malo, ali kvalitetno.

Ako vam Lav dolazi na večeru, nemojte štedeti: kavijar je dobro rešenje.

Devica

Devica ne bira gde će sesti, a velike su šanse da pojede samo predjelo i salatu. Najskromniji znak će biti zadovoljan i tuđim izborom, samo ne očekujte da pojde baš sve. Ima osetljiv želudac, pa se neće prejedati.

Ako vam Devica dolazi na večeru, spremite dosta voća i povrća.

Vaga

Vaga će probati sve. Najbolje bi bilo da sedne pored Device, da je podseća da treba da pazi na kilažu, ili pored Blizanca, da više priča, a manje jede. Slatkiše mora da proba, ali neće preterivati.

Ako vam Vaga domazi na večeru, obavezno morate imate slatkiše.

Škorpija

Škorpija će imati dosta zamerki. Neće joj se svideti ko gde sedi za stolom, možda ni kako je sto postavljen. Voli jaku hranu i dosta mesa. Škorpija se retko goji, jer pazi na liniju. Voli dobro vino, ali i slatkiše.

Ako vam Škorpija dolazina večeru, pazite koje vino ćete stvaiti na sto.

Strelac

Strelac nema zamerki, samo ne treba da sedne pored Device. Ne voli da mu neko gleda u tanjir. Ne jede mnogo, ali voli da eksperimentiše i ne može da odoli hrani koja nije sa ovih prostora. Svakako, sve će probati.

Ako vam Strelac dolazi na večeru, spremite suši.

Jarac

Jarac će doći na vreme. Uživaće u svakom zalogaju, lagano. Ne prejeda se nikada, voli da proba nove ukuse, ali mu je domaća, tradicionalna hrana ipak najmilija.

Ako vam Jarac dolazi na večeru spremite neko starinsko tradicionalno jelo.

Vodolija

Vodoliji će biti bitnije da zabavlja druge goste za stolom, nego da jede. Dobro društvo muje bitnije od hrane. Voli da eksperimentiše s ukusima, a obavezno će tražti recept o kuvara za jelo koje mu se najviše svidi. Divi se neobičnom aranžiranju hrane.

Ako vam Vodolija dolazi na večeru spremite dobru muziku - atmosfera je bitnija od hrane.

Ribe

Riba će sigurno zakasniti, ali se neće buniti gde god da sedi za stolom, osim ako nije pored neke dosadne osobe koja će je ometati dok jede. Ribe uživaju u izgledu hrane, isto koliko i u ukusu, ali nisu zahtevni.

Ako vam Riba dolazi na večeru spremite morske plodove i dobro vino.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.