Brrrr!

Autor:

Hladno je u Njujorku, sudeći po tome kako se u tom gradu "oseća" Kloi Kardašijan.

9
A- A A+

Avion kojim je Kloi Kardašijan iz Los Anđelesa letela za Njujork, prinudno je sleteo u Las Vegas. Međutim, ona uopšte nije delovala uplašeno zbog toga.

Kada je napokon stigla na krajnje odredište, smeškala se fotoreporterima u uzanoj zelenoj haljini, fenomenalnom kaputu i bež salonkama.

Izvor: YouTube

Mada, bilo je hladno, sudeći po njenim bradavicama.

Pogledajte:

U Njujork je došla zbog učestvovanja u TV emisiji "Good Morning America", gde je otvoreno govorila o tome šta oseća prema Lamaru Odomu (35), bivšem košarkašu, ali i dalje njenom suprugu.

Naime, nakon epizode sa prostitukama, koje su mogle da mu "dođu glave", Kloi (31) je prvo htela da se razvede, a onda se predomislila.

"Verujem da smo mi srodne duše, ali mi to sada nije prioritet. Iskreno, volim ga i želim da on bude zdrav i srećan", rekla je Kloe koja izgleda, rekli bismo, nikad bolje!

Kaže da mnogo vežba i da uživa kada je u teretani. Toje nedavno izjavila još jedan Karadšijan

"Vežbanje mi mnogo pomaže, i to savetujem svima koji se osećaju uznemireno, uplašeno, nervozno, da probaju", rekla je Kortni, koja je u julu 2015. ostavila muža Skota Disika, nakon devet godina braka.


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti