Ivan Tomić: Napred Partizan!

Novi šef stručnog štaba obavio je prozivku u "Zemunelu". Oumaru i Everton u "pogonu" od petka, nema Babovića...

Ivan Tomić: Napred Partizan! Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana u četvrtak su počeli pripreme za drugi deo sezone, u kome žele da uprkos velikom bodovnom zaostatku za Crvenom zvezdom (62:36) dokažu da u šampionatu zaslužuju daleko bolju poziciju od one na kojoj se trenutno nalaze.

Partizan će se narednog fudbalskog proleća boriti i za trofej u Kupu Srbije, koji u Humskoj čekaju od 2011.

Novi trener prvog tima, Ivan Tomić, kratko je igračima na takozvanoj prozivci, poručio:

"Želim vam dobar i vredan rad, odlične igre i pobede. Napred Partizan, to želim da vam poručim!"

Duže obraćanje nije imao ni sportski direktor "parnog valjka" Ivica Iliev.

"Poželeću vam zdrave pripreme i da krenemo u novu godinu jako, kako samo mi znamo. Ne bih mnogo da pričam, mi pričamo na terenu".

Pored njih dvojice, od članova rukovodstva crno-belih prisutni su bili generalni direktor Miloš Vazura i tandem potpredsednika u ostavci Vojislav Nedić - Milorad Vučelić.

Vršilac dužnosti predsednika kluba Ivan Ćurković bio je opravdano odsutan, ali je portparol Biljana Obradović prenela njegove pozdrave ekipi i poruku podrške.

Partizan prvi radni dan u Sportskom centru Teleoptik nije dočekao kompletan, s obzirom na to da će se u petak prvotimcima priključiti Oumaru Abubakar i pojačanje iz Brazila Everton Luiz.

Na prozivci se takođe nije pojavio Stefan Babović, o čijem odlasku iz Partizana se priča duže vreme.

Među većom grupom igrača ponovo su sedeli Fofana, Filip Knežević i Predrag Luka, dok su atmosferu početka priprema seniorskog pogona prvi put imali priliku da osete izdanci omladinske škole Jovan Mišić, Strahinja Bošnjak, Nemanja Birmančević, Đorđe Jovanović i supertalentovani Dušan Vlahović.

Tomiću se javili još: Ž. Živković, Jovičić, Šaranov, Kljajić (golmani), Vulićević, Jovanović, M. Stevanović, Ćirković, Milenković, Subić, Bogosavac, I. Petrović, Jevtović, A. Živković, Golubović, Ilić, Brašanac, A. Stevanović, Mihajlović, Božinov, Trujić, Bandalovski, N. Petrović i Ninković.

Partizan će se do 26. januara pripremati u Beogradu, a onda sledi petnaestodnevni rad na Kipru, u Nikoziji.

Sve vesti