mondo.rs

Ivanić otvoreno: Nikad Partizan!

Autor:

"A, ni Zvezda...", rekao je fudbaler Vojvodine u intervjuu za "Alo".

97
A- A A+
mirko ivanic ivanić Foto: MN Press

Saga je ovime završena!

"Ne znam zašto se ponovo diže bespotrebna prašina. Priča oko mog prelaska u Partizan završena je još 31. avgusta u ponoć", rekao je fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić u intervjuu za "Alo", aludirajući na to da je crno-bele već jednom odbio, poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

"Nije mi jasno zašto su toliko tvrdoglavi, pobogu, nisam ja jedini igrač. Najbolje bi bilo da me zaborave i da traže drugo rešenje", dodao je i rekao da se video sa trenerom crno-belih Ivanom Tomićem i da su razgovarali u "četiri oka".

"Susreo sam se sa Tomićem ove nedelje, razgovarali smo o svemu. On je divan čovek, ljudina, drago mi je što sam ga upoznao. Izneo mi je na sto detalje šta bi me sve čekalo u Partizanu. Priznajem da su uslovi vrlo primamljivi. Ipak, ne mogu protiv svojih principa. Ostajem u Vojvodini dok se ne ukaže inostrani angažman", izričit je Ivanić.

Ovaj igrač bio je (a, možda i dalje jeste) meta Crvene zvezde. I u tom slučaju – "mrka kapa".

"Zvezda nije poslala konkretnu ponudu, ali bih i nju odbio. Voša je jedini klub u Srbiji za koji bih nastupio", poručio je.

Ranije u četvrtak, generalni direktor Partizana Miloš Vazura, izjavio je da postoji načelan dogovor sa Vojvodinom oko Ivanićevog transfera.

Kompletan intervju pročitajte na portalu "Alo".Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.