Novi dečko - klinac iz spota! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svetlana Ražnatović ima novog emotivnog partnera, sa kojim se smuvala nakon snimanja spota.

45
A- A A+

"Story" saznaje da je novi dečko pevačice maneken Aleksandar Jovović (26), student ekonomije i zaštitno lice više prestižnih brendova.

Aleksandar se, inače, pojavio u Cecinom spotu za pesmu "Dobro sam prošla", za koju je spot sniman pre godinu dana na Tajlandu i u Beogradu.

List dodaje da se par u početku trudio da sakrije vezu, ali da je Ceca pratila Aleksandra na revijama, kao i on nju na koncertima po Evropi, što nije promaklo onima koji su pažljivo pratili njihove naloge na društvenim mrežama. Tako je Aleksandar ponosno postavljao fotke iz Moskve u nedelji kada je Ceca tamo imala koncert, "selfi" iz hotela na Kopaoniku okačio je kada je Ceca tamo pevala na privatnoj proslavi...

Aleksandar je 16 godina mlađi od Cece, odnosno samo šest godina je stariji od njenog sina Veljka.

Od ubistva svog supruga Arkana pre 15 godina, Ražnatovićka je bila samo u jednoj vezi, takođe sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti