Tata je domišljato odbio da kupi sinu igračku

Autor:

Sinu koji mu je tražio novac za igračku, jedan Amerikanac iz Sent Luisa, u američkoj državi Misuri, odgovorio je na originalan način - zvaničnim dopisom.

1
A- A A+

Šestogodišnji dečak sigurno nije očekivao da će dobiti ovako strogo sročeno i detaljano pismo koje je njegov otac objavio na društvenoj mreži Imgur.

Kada je od oca zatražio da mu da 20 dolara za kupovinu igračke, mališan je dobio pismo iz "tatine banke" čiji je slogan, "Štednja i pozajmice, jer očigledno delujem kao da imam puno novca", prenosi "Daily Mail".

Roditelj u pismu objašnjava da je traženi zajam odbijen: "Nakon pregleda stanja vašeg računa, konstatovali smo da nemate dovoljno sredstava i da ne obavljate kućne poslove. Pored toga, od Božića je potrošeno više od 80 dolara na razne zabave. Ovo je veliki trošak i ne možemo da pogoršavamo situaciju novim zajmom koji bi samo učinio vaš dug još većim".

Pismo se završava savetom da ukoliko je dete nezadovoljno može uvek da se obrati komisiji za žalbe, a naznačeni broj telefona je, naravno - mamin.

Pogledajte originalno pismo postavljeno na Imgur:

View post on imgur.com

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti