Divac mlađi uhapšen zbog pijane vožnje!

Autor:

Sin čuvenog košarkaša se treznio u stanici!

48
A- A A+

Matia Divac (21), sin predsednika OK Srbije i generalnog menadžera Sakramento Kingsa, uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju, piše domaća štampa.

Divac mlađi uhapšen je dok je vozio očev "tesla" automobil na Kapitol aveniji u Sakramentu, nekoliko časova iza ponoći. Konstatovano je da ima alkohola u krvi, i prebačen je u stanicu gde je zadržan do dolaska roditelja.

Snežana Divac je za "Kurir" potvrdila da je Matia uhapšen zbog vožnje pod dejstvom alkohola, i da će dobiti društveno-korisni rad kao kaznu.

"Istina je da je naš sin uhapšen jer je imao veću količinu alkohola u krvi nego što je dozvoljeno. Vraćao se sa neke žurke, i popio je. Policija ga je privela i zadržala dok se nije otreznio, i neka mu to bude za nauk. Kao roditeljima, nije nam prijatno, ali svi smo mi to prošli, u takvim je godinama", rekla je ona.

"Sledi mu oduzimanje dozvole na 30 dana, i dva dana društveno-korisnog rada. Verovatno će čistiti ulice, ili tako nešto", dodala je Snežana.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti