Savršena tastatura biće dostupna svima!

Autor:

Microsoft Windows Phone tastaturu uskoro ćete moći da koristite i na drugim popularnim platformama.

Savršena tastatura biće dostupna svima! Foto: Mondo Windwos Phone keyboard

Jedna od omiljenih Windows Phone aplikacija je zapravo tastatura. Precizna je i veoma lako se koristi za razliku od iOS tastature ili drugih Android tastatura. Jednostavno morate da je isprobate kako biste se uverili da je odlična.

Microsoft je rešio da Word Flow tastaturu učini dostupnom i korisnicima drugih platformi, prvi će moći da je isprobaju korisnici iOS operativnog sistema, a nakon toga i korisnici Androida.

Kompanija želi da novu tastaturu isprobaju iOS korisnici, mada, još nije poznato kada će aplikacija biti dostupna. Međutim, testiranje tastature je u toku, što znači da će u narednim mesecima biti dostupna i za preuzimanje. Windows Phone verzija aplikacije nudi sve popularne opcije koje ste do sada mogli da koristite na drugim sličnim tastaturama.

Pored Cortana-e, Windows Phone Word Flow tastatura je jedan od bitnijih delova Microsoft-ovog operativnog sistema. Možda će ljubitelji Windows operativnog sistema biti razočarani ovom odlukom, ali, kompanija je bila jasna kada je saopštila da želi da neke svoje popularne aplikacije učini dostupnim i korisnicima drugih operativnih sistema, piše The Verge.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Sve vesti