Dobra duša...

Autor:

Voditeljka odlučila da tokom zime zbrine 25 pasa.

12
A- A A+

Nikolina Pišek je na svom Facebook profilu napisala da je uspela da pruži topli dom psima, ali da ne može da brine sama o njima na duži period.

"Pogledajte ovaj video i razmislite, želite li ovog psa..?
Jer, od juče imam upravo jednog takvog, promrzlog i gladnog, ostavljenog od vlasnika u Ugrinovcima, pored Beograda. Dosad vas nisam htela maltretirati sa mojom pasijom da spasavam svet i ispravljam krive reke, ali kada broj pasa o kojima brineš bude veći od 25, tada je vreme da vam se obratim.
Ovaj mladi lepotan, malo mršav, ali u punom sjaju za koju nedelju, je samo jedan od njih....
Možda želite šarplaninca, ili staforda ili nekog simpatičnog mešanca?
Vas najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas. Javite mi se u inbox, i ja ću vas kontaktirati.
Ne samo da ćete njima pružiti divan dom i da će vas obožavati do poslednjeg daha, nego ćete i osloboditi mesto za neku drugu mukicu s ulice i pokloniti joj život.
Ja ću izraditi kolaž sa svim "svojim" psima koji su zdravi i spremni da vas usreće, a vi mi javite kada vas nečije oke dotaknu. Verovatno ćete čuti tužnu životnu priču (barem onaj deo koji ja znam), a vi ćete biti njen srećni završetak.
Verujem u vas i dobro u vama!", napisala je voditeljka.

Ljudi, kao i asocijacije koje se bave udomljavanjem pasa lutalica odovorili su na Nikolinin post na Facebooku. Srećna voditeljka sve svima zahvalila, jer će većina dobiti topli dom.

"Zahvaljujem svima na velikom odazivu na jučerašnji apel za pomoć. Javile su mi se i neke inostrane asocijacije koje nude pomoć u udomljavanju. Divni ste, i pokazali ste da imate veliko srce. Potencijalnih udomitelja ima, ja ću se potruditi povezati vas sa svima za koje mislim da imaju ljubimca koji odgovara vašim potrebama, jer ja, nažalost, nemam samo rasne i čistokrvne. Ali, nema veze, za svakoga, sigurna sam, postoji duša čije oči pričaju jezikom koji vi razumete...".

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti