Skandal u SPC: Pop podvodi poznate pevačice?!

Autor:

Policija došla do saznanja da je duhovnik iz RS nameštao seks za pare domaćim estradnim zvezdama. Među štićenicama bludnog popa su dve poznate sestre, misica i zvezda dens grupe iz 90-ih.

84
A- A A+

U opsežnoj akciji koju policija sprovodi u nameri da razbije lanac elitne prostitucije došlo se do šokantnih operativnih saznanja. Navodno je jedan od makroa i sveštenik SPC iz Republike Srpske.

Informacije dobijene s terena se još proveravaju, a kako ističe dobro upućen izvor "Kurira" koji je želeo da ostane anoniman one jasno upućuju na to da je pop podvodio pojedine estradne ličnosti.

Tako se osnovano sumnja da su njegove štićenice dve sestre prilično poznate javnosti. Sa njima u paketu je i narodna pevačica čiju karijeru prate skandali, a koja uzima velike honorare na crkvenim svetkovinama.

 Pop klijentima nudi i usluge i dalje popularne članice jedne dens grupe iz 90-ih, ali i njenog bivšeg dečka koji je imao veze sa njenim koleginicama. Na spisku popa makroa se nalazi i jedna bivša misica koja se s vremena na vreme pojavljuje u medijima.

Taj sveštenik SPC odavno se, kako tvrde izvori, odrekao bogobojažljivog života. Svojevremeno je osumnjičen za prodaju narkotika, ali i podvođenje maloletnika jednom visokom sveštenom licu iz SPC, navodi list i dodaje da taj sveštenik voli da se druži sa mladima, odbija da vrši liturgiju ako je prisutno manje od 10 vernika. "Pre izlaska u noćni provod umeo je da za kratko vreme obavi nekoliko osveštenja i tako obezbedi novac za čašćavanje društva. Omiljeni pevač mu je Džej", navodi izvor "Kurira".

Velikom broju pevačica estrada je samo pokriće za posao kojim se zaista bave, a to je prodaja tela, Cilj im je da postanu što popularnije kako bi im skočila cena kod klijenata.

Sve vesti