Stjuardesa objasnila: "...jer ne želimo da umremo"

Autor:

Stjuardesa niskotarifnog Rajanera šokirala je putnike objašnjenjem zašto se satima kasni sa poletanjem.

9
A- A A+

Let Rajanera kasnio je sa polaskom iz Glazgova za Dablin satima kada je putnicima konačno dato objašnjenje zašto avion ne poleće. Učinila je to stjuardesa na dosta neobičan način koji je šokirao putnike.

"Imamo led na krilima - ne želimo da umremo", "objasnila" je stjuardesa preko razglasa zapanjenim putnicima, što je zabeleženo i na video snimku jednog od njih koji je, a kako drugačije, brzo dospeo na internet.

Let FR5773 je bio jedan od mnogo letova širom Velike Britanije koji je otkazan ili pomeren u poslednja 24 sata zbog snega koji je pogodio veliki deo zemlje.

Za razliku od većine, ovaj avion je već bio na pisti kada je let prekinut, tako da su su putnici u teskobnoj kabini proveli sate u čekanju, piše londonski tabloid "Miror".

Izvor: Youtube

Na učestala pitanja kada će avion poleteti, stjuardesa je konačno dala odgovor "bez dlake na jeziku" rekli bi smo kod nas, dok Englezi kažu da je"verovatno želela da opusti atmosferu".

Nažalost, piše tabloid, njeno "ne želimo da umremo", uglavnom nije naišlo na dobar prijem kod putnika koji u tome nisu videli "veselu stranu".

Na snimku se vidi da je jedan putnik i gestikulacijom pesnicom pokazao šta misli o ovakvom objašnjenju, dok su drugi izgledali potpuno šokirano rečima stjuardese. Retki su oni kojima je to izgledalo smešno, piše list.

U video snimku, koji traje svega dvadesetak sekundi, čuje se i pilot koji je morao da se umeša u obraćane putnicima i da službenije objašnjenje koje, naravno, počinje sa "Dame i gospodo....".

Putnik koji je video "okačio" na Facebook je komentarisao "evo šta se desi kada čekate na lete osam sati, svi izgube kompas, uključujući i posadu aviona".

Šef odeljenja za javnost Rajanera, Robin Kjeli, je rekao da će firma porazgovarati sa stjuardesom i izvinio se zbog njenog žaljenja vrednog komentara koji je dala u trenutku nepažnje.

Sve vesti