Švedski Fricl: Sagradio bunker, pa oteo ženu

Autor:

Jedan doktor je uhapšen nakon što je drogirao, oteo pa silovao u namenski građenom bunkeru u kući jednu ženu u Švedskoj.

3
A- A A+

Doktor je uhapšen nakon nedelju dana iživljavanja nad žrtvom u bunkeru, koji je sagradio u tu namenu, i to sumorno podseća na austrijskog monstruma Jozefa Fricla, piše britanski "Indipendent".

Žrtva, žena u svojim tridesetim godinama, oteta je iz svog doma u Stokholmu nakon što je drogirana jagodama kojima je dodata poznata silovateljska droga - rohipnol.

Nakon drogiranja odvezena je gotovo 600 kilometara u grad Kristijanstad, u bunker gde je držana šest dana.

Švedski tabloid "Aftonbladet", piše da je top prilikom otmičar koristio i dve maske, kako bi se prerušio i omeo potragu policije.

Doktor, čije ime nije navedeno, navodno je nameravao da žrtvu u bunkeru, za koji mu je trebalo bar pet godina da izgradi, drži neodređeno dugo.

Zbog takve namere, ovaj Šveđanin podseća na Austrijanca Jozefa Fricla, koji je zatočenom držao kćerku 24 godine u podrumu porodične kuće.

Situacija se u Švedskoj razrešila tako što se doktor prepao policijske potrage za ženom, pa je odvezao nazad u Stokholm, i primorao da se javi u policiju i kaže da je "sve u redu".

Policija je ipak bila sumnjičava i detaljna istraga je utvrdila, a žena potom i priznala, kakvo je nasilje preživela.

Uhapšeni doktor priznaje drogiranje, otmicu i pritvaranje ali ne i silovanje, prenela je švedska štampa.

Sve vesti