Ovo niste čuli, a promeniće vaše mišljenje o njoj!

Autor:

Poslušajte snimak koji dokazuje da je Tamara Đurić na nacionalnoj osnovi vređala muslimane.

26
A- A A+

Iako se Farma 6 završila, a Stanija konačno osvojila prvo mesto...strasti među ostalim učesnicima se ne smiruju.

Tamara i Kristijan sada vode rat preko društvenih mreža. Nakon njegovog gostovanja u rijalitiju "Parovi", Đurićeva je "otrovno" prokomentarisala na svom Facebooku da je Golubović "tele i da treba da ide u zatvor, da prestane da se blamira i da ode da odleži to što ima, a ne da kuka kao neka cava".

Kristijan joj nije ostao dužan, već je "iskopao" video koji do sada nismo imali prilike da vidimo i čujemo, a koji pokazuje kako Tamara na nacionalnoj osnovi vređa muslimane, što je strogo zabranjeno u rijalitijima.

Podsetimo, Tamara je stigla do samog finala. Produkcija je nije izbacila, iako je izgovorila ove bljuvotime.

Molim Policiju ,Ljude , Drzavu , Sud i sve Muslimane Bosnu i Hercegovinu Da Je Prijave , Tuze ,kazne I da Preduzmu i Ucine Nesto! Hvala ! Ovaj snimak nije bio obavljen na televiziji ,a na svim portalima je ukinut! Tamara Djuric Vredja Sve Nacije,Vere i povredjuje sve na nacionalnoj osnovi i Preti Im, Sto je Jako Strogo Kaznjivo! Citiramo njene reci: ,, Eto vam ga Rijaliti , Dovedite Muhammeda .......-Uveli Muslimane, jos da SIRE K*RAC OVDE ! (jos da im se siri k*rac ovde ) ma sad cu da im J*BEM MAJKU Sad kad izadjem!- J*BALIHIH MUSLIMANI MRTVI !!! - JA SAM NACISTA i Rasista i ja sam i Nacionalista i Patriota i Sovinista i Boli Me K*rraaaaaaccccc !!! Eto vam skenderi, Alasi ,eto vam Muhamedi , Eto vam Kurve , i kriminalci ja idem kuci ! - Vratite Kristijana i Semira i UVEDITE IM NJIHOVOG ALLAHA I SLAVITE BAJRAM I BOLIME K*RAC - J*BO VAS MUHAMED ALI SVE !!! '' Molim Sve Muslimane da se zajedno udruze i podnese tužbu protiv nje tj. iznesu krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje i Pretnje ! Hvala!

Posted by Farma 6 Tamara Napolje on Friday, 4 December 2015

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti