Predao se vozač koji je udario decu

Autor:

Vozač koji je oborio dve devojčice u centru Beograda u rukama policije, rečeno je za MONDO u MUP-u Srbije. Dve učenice Pete beogradske gimnazije povređene su kada ih je udario crni “fijat punto“. Devojčice, srećom, lakše povređene.

20
A- A A+

Policija je posle potere identifikovala vozača, pozvala ga i on se odazvao pozivu, rečeno je za MONDO u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Povređene učenice su prebačene Urgentni centar, a po završetku dijagnostike utvrđeno je da su zadobile lakše povrede i biće puštene kući, rečeno je ranije danas za MONDO u Urgentnom centru.

Domar Pete beogradske gimnazije rekao je da su učenice navele da je vozač pisao poruke i da ih zato nije video, prenela je Radiotelevizija Srbije. 

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su intenzivnim operativnim radom, u kratkom roku identifikovali vozača (1987), koji je danas oko 11.30 časova, u Ulici Ilije Garašanina 13, na obeleženom pešačkom prelazu automobilom 'fiat grande punto', udario u blizini škole dve sedamnaestogodišnjakinje, a potom pobegao", navela je policija u saopštenju.

Policija je obavila razgovor sa njim na okolnosti izvršenja ove saobraćajne nezgode i u konsultaciji sa tužiocem, protiv njega biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, piše u policijskom saopštenju.

Sve vesti