Specijalni prsten za Sigala iz Srbije! (FOTO)

Autor:

Pogledajte kako izgleda prsten posebno napravljen u Beogradu na osnovu želja Sigalove žene.

Specijalni prsten za Sigala iz Srbije! (FOTO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Plesačica i suprga poznatog glumca Stivena Sigala - Eli Sigal, bila je u potrazi za poklonom za svog dragog kada su bili u poseti Beogradu.

Stiven je poznat kao ljubitelj zlatnog nakita, pa je Eli odlučila da ga obraduje nakitom od zlata, ukrašenog dijamantima.

Ona je posetila juvelirnicu "Diamond Spot", gde je brzo izložila svoje želje za dizajnom, jer su imali samo 24 sata da naprave prsten.

"Pošto je Stiven budističke veroispovesti, njena želja je bila da se u prsten ugrade dijamanti u obliku sazvežđa Velikog medveda, i da se izgraviraju inicijali njenog i suprugovog imena koje spaja srce, simbol ljubavi, koje verovatno i predstavlja njihovog sina Kunzang-a. Prsten je morao biti izrađen od žutog zlata, kao Budina boja kože - prosvetljeno biće", rekla je dizajnerka nakita Daniela Krákorová Komatović.

Korpulentnost poznatog glumca je svakako uticala na to da se i prsten morao izraditi u nestandardnoj najvećoj veličini za muškarce - 36, tako da je i njegova težina punih 22 grama.

"Prvi dan, kada je gospođa Sigal došla da naruči prsten za Stivena ostala je skoro dva sata, ali nije htela da gleda drugi nakit, jer se maksimalno fokusirala na poklon za svog voljenog supruga i sve ostalo ju je dekoncentrisalo, jer smo imali samo jedan dan za izradu prstena", istakla je dizajnerka.

Pogledajte kako je izgledao proces izrade i finalna verzija prstena koji je Sigal poneo sa sobom iz Srbije:

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti