Kalauz klinci: Kradu kola, otimaju novčanike

Autor:

Crnogorska policija rasvetlila je deset krađa, za koje su osumnjičeni maloletni D.T. (17) i P.A. (17), obojica iz Nikšića.

0
A- A A+

  Sumnja se da su D.T. i P.A. počinili ta krivična dela na području Nikšića, od 30. decembra prošle godine do 15. januara ove godine, saopštila je Uprava policije.

"Oni su, kako se sumnja, provalili u putnička motorna vozila, kao i u jedan pomoćni objekat, odakle su otuđili CD plejere, novčanik i alat. Takođe su, sumnja se, otuđili i jedno vozilo koje je bilo parkirano na parkingu, kao i novčanik koji je jedno oštećeno lice držalo u rukama dok se kretalo ulicom“, navodi se u saopštenju.

Od osumnjičenih je, u prisustvu roditelja, uzeta izjava sa kojom je upoznat državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

"Tužilac je kvalifikovao krivična dela i naložio da se protiv D.T. i P.A. podnese krivična prijava u redovnom postupku, što je i učinjeno“, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su pronašli i vlasniku vratili otuđeno vozlio, kao i deo ukradenih stvari, dok se za ostalima traga.

Sve vesti