"Nisam prijavila Kristijana"

Autor:

Tamara Đurić saslušana u policiji zbog izjava Kristijana Golubovića

10
A- A A+

  Aleksandar Kristijan Golubović priveden je po nalogu tužilaštva u policiju u Kraljevu zbog objava na Facebooku o koleginici iz rijalitija Farma Tamari Đurić.

Tamara je otkrila da je u toku jučerašnjeg dana i ona bila privedena na informativni razgovor.

"Išla sam na saslušanje u policiju u ulici 29. novembra zbog Kristijanovih izjava. On verovatno nije hteo da se odazove pozivima, pa je zato priveden. Moram da naglasim da je to pokrenulo Tužilaštvo. Ja nisam tužibaba i nisam ga prijavila", rekla je Đurićeva prenosi "Informer".

"Kristijan se igrao igre bogova. Umislio je da je bog besmrtnosti, pa se malo zaneo. Umislio je da on odlučuje koliko će ko da živi. U policiji sam rekla da se ne bojim njegovih reči. Mislim da čovek koji je proveo toliko godina u zatvoru više ne zna šta priča".

Šta je pisao Kristijan?

"Tvrdim da je Tamara Đurić zvana Ganga zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli urade ono što zaslužuje zbog svog prljavog jezika",

tužilaštvo dalo nalog policiji da sasluša Golubovića zbog izjava medijima i objava na Facebooku u kojima je pretio koleginici s Farme Tamari Đurić.

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti