Heroj i u stvarnom životu (VIDEO)

Autor:

Oskarovac Džejmi Foks ispred svoje kuće spasao momku život. "Nisam heroj, jednostavno u takvim situacijama čovek mora da proba da uradi nešto", izjavio glumac.

Bred Kajli je u suzama grlio glumca Džejmija Foksa koji je napravio herojski čin - spasao je njegovog sina iz požara koji je izazvan posle saobraćajnog udesa.

Sin Breda Kajlija, Bret, vozio je kada je izgubio kontrolu nad džipom, prevrnuo se i zapalio. Usled sudara izbio je požar, a potom se čula eksplozija Sve se odigravalo u neposrednoj blizini kuće Džejmija Foksa.

Glumac je istrčao iz kuće i krenuo u spašavanje vozača.

"Dok sam ga izvlačio, rekao sam mu: 'Moraš da mi pomogneš, jer nemam nameru da te ostavim ovde. Imaš sreće, jer te čuvaju anđeli'", ispričao je Foks (filmovi: Đango", "Građanin opasnih namera", "Rej (Rej Čarls)", "Kolateral", "Marinac", "Kraljevstvo", "Napad na Belu kuću", "Solista"...).

Glumac je potom, u društvu oca nastradalog vozača, rekao medijima da se ne oseća kao heroj:

"Ne mislim da je ovo junaštvo. Samo sam uradio ono što čovek oseti u takvim trenucima. Isplatilo se, to je jedino važno".


Bred Kajl, otac muškarca koji je vozio, u suzama se zahvaljivao glumcu:

"Nije važno ko je on, čime se bavi u životu, kako zarađuje - već to što se poneo kao čovek. Nije morao da mrdne prstom, ali nije. Mislim da svi u životu možemo nekad da uradimo nešto, ali da li to i učinimo. Da li preduzmemo nešto ili iz straha za svoj život to ne učinimo? Ovaj čovek se nije uplašio - reagovao je", rekao je otac vozača, koji je zadobio povrede glave, pluća i vrata.

Sumnja se da je vozio u pijanom stanju.

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vesti