HOROSKOP

Dnevni horoskop za 21. 1. 2016.

Dnevni horoskop za 21. 1. 2016. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Danas ste nostalgični. Potrudite se da se ne opterećujete poslom previše. Jako je bitno da se ne nervirate oko tuđih problema.

Bik

Idite na kraći put. Pazite se u saobraćaju. Iako ste napeti, ne moraju svi to da vide. Budite malo diskretniji.

Blizanci

Danas je dan idealan za posao. Sve će Vam ići od ruke. Unesite više tečnosti danas, ne prejedajte se.

Rak

Preosetljivi ste. Svesni ste da morate da promenite način života. Ne dozvolite da Vam drugi crpe energiju.

Lav

Naspavajte se. Potrudite se da se usmerite na odmor. Danas bi trebalo da završite sve obaveze koje niste stigli juče. Pogledajte neki dobar film.

Devica

Družite se više sa prijateljima. Danas je odličan dan za kupovinu tehnike. Sve Vam lako ide na poslu i možete uraditi više posla nego obično.

Vaga

Moguće su neke promene na poslu. Ne uključujte emocije u rad. Izdvojite vreme i za privatni život.

Škorpija

Preosetljivi ste. Romantični ste, što Vama nije svojstveno. Ne planirajte više stvari nego što možete da odradite danas.

Strelac

Nemojte trošiti novac na stvari koje Vam nisu potrebne. Budite prijatni prema saradnicima. Strastveni ste, pa se posvetite partneru. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu danas.

Jarac

Očekujte pomoć od drugih ljudi. Pitajte za savet kolege, ako niste sigurni šta treba da uradite. Ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Vodolija

Stavite posao na prvo mesto danas. Budite praktični i organizujte se bolje. Ne krivite druge ako Vam nešto ne ide kako ste zamislili.

Ribe

Danas ste kreativni i dobro raspoloženi. Bavite se nekim sportom, nađite rekreaciju za sebe. Provedite više vremena sa prijateljima ili partnerom.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.