Otvara školu pravoslavne psihijatrije!?

Autor:

Vesna Vukelić Vendi završava svoj prvi psihoanalitički roman i počinje s predavanjima!

19
A- A A+

Pevačica i učesnica Farme Vesna Vukelić Vendi planira otvaranje škole, tačnije kursa na kojem će pomagati polaznicima da se suoče s raznim problemima.

"S obzirom na to da ja završavam prvi psihoanalitički roman, moja zamisao je da uz njega održavam tribine koje će s vremenom dobiti jednu širu humanu crtu, a to su časovi pravoslavne psihijatrije", rekla je pevačica "Kuriru", a onda podrobno objasnila ...

"Poenta je čuvanje duše od napada svakog oblika zla. U školi koju ću da otvorim akcenat ću staviti na lečenje od stresa, jer civilizacija danas pati od tri vrste bolesti - rastanci ili razvodi, kancer i psihičke bolesti, odnosno ludilo. Polaznicima ću objasniti na koji način moraju da komuniciraju s tvorcem od kog zavisi naš kompletan integritet i komunikacija s okolinom".

Vendi otkriva i da će svoje polaznike naučiti da iskorene gordost i akcenat stave na porodicu koja je danas usmerena na uništavanje i šizofreniju.

"Mi danas imamo duševno obolele ljude koji akcenat stavljaju na telesno zdravlje, na bele zube, velike grudi, ali ako duša nije spokona, oni će biti nesrećni. Ti ljudi su inficirani Fridrihom Ničeom, koji je osmislio jednu monstruoznu ideju o natčoveku i oni pod hitno treba da se preobrate".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti