Facebook iPhone aplikacija biće najbolja!

Autor:

Popularna društvena mreža odlučila je da što pre iskoristi sve prednosti nove tehnologije, čime će značajno unaprediti aplikaciju za iPhone u odnosu na Android i Windows Phone.

Facebook iPhone aplikacija biće najbolja! Foto: Mondo Facebook

Nova Apple-ova 3D Touch tehnologija uskoro će se naći u iOS Facebook aplikaciji. Dodate su nove mogućnosti koje će iskoristiti sve prednosti tehnologije koju je Apple predstavio prošle godine sa novim iPhone 6S i 6S Plus telefonima.

Facebook aplikacija će ponuditi nove quick actions opcije odmah sa početnog ekrana.

Osim toga, dodate su Peek and Pop kontrole u samoj aplikaciji. Na primer, lagan pritisak na Facebook profil ili neki post, omogućiće kratki prikaz toga preko ostalog teksta i onoga što se nalazi na ekranu. Kada sklonite prst, skloniće se i prikazani tekst i moći ćete da nastavite tamo gde ste stali sa gledanjem ili čitanjem onoga što se nalazi na ekranu.

Ovo će moći da se koristi za linkove, profile, stranice, grupe, događaje, fotografije, profilne fotografije i cover fotografije, prenosi Slash Gear.

Što se quick acitons opcija tiče, biće dodata još jedna nova koja će omogućiti brzo prebacivanje na korisnički timeline.

Samo mali broj korisnika će moći već od ove nedelje da koristi nove opcije koje će 3D Touch tehnologija doneti. Ostlili korisnici će novu verziju aplikacije dobiti u narednim nedeljama.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Sve vesti