Kristijan kukao na saslušanju

Autor:

"Šalio sam se, pustite me, mnogo mi je loše", tvrdio je kriminalac kojem je određen pritvor.

15
A- A A+

Kristijan Golubović saslušan je juče zbog pretnji Tamari Đurić na društvenim mrežama, a pre nego što mu je određen pritvor od 30 dana, rekao je da se samo šalio i da želi da bude pušten na slobodu.

"Ma to su sve gluposti, zezanje! Ne mogu da shvatim da je neko, a kamoli vi, shvatio moje lupetanje ozbiljno. Nisam hteo nikome da pretim, posebno ne jednoj ženi. Pustite me, mnogo mi je loše", rekao je on, a prenosi "Informer".

Golubović je ipak završio u Centralnom zatvoru, gde će mu verovatno biti uručeno i rešenje po njegovoj molbi da mu se četvrti put odloži izdržavanje zatvorske kazne zbog trgovine drogom.

"Kurir" saznaje da Ivana Veljović, Kristijanova supruga i majka njegove ćerkice, nije želela da podrži supruga, niti da mu donese potrebne stvari i garderobu.

"Ivana je odlučila da ne ide da ga vidi, a poručila je njegovoj prijateljici Biljani Lukan da mu ona slobodno odnese garderobu u zatvor. Rekla je da je Kristijan više ne zanima", navodi izvor blizak Veljovićevoj.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti