Čuvala je tajnu 15 godina! (FOTO)

Autor:

Glumica iz "Porodice Soprano" otkrila tajnu koju je čuvala više od decenije!

1
A- A A+

Zvezda serije o mafijašima otkrila da se 15 godina bori sa teškom bolešću!

Džejmi-Lin Sigler (34) otkrila je za "Pipl" da joj je pre deceniju i po postavljena dijagnoza multipla skleroze.

"Imala sam 20 godina kada sam saznala da sam bolesna. Nisam bila spremna to da otkrijem do sada. Pomislili biste da sam se, nakon svih ovih godina, navikla na dijagnozu, ali sa ovakvim problemom, prihvatanje teško dolazi", rekla je ona tom časopisu.

Siglerova je od 1999. do 2007. tumačila ulogu Medou Soprano, starije ćerke Tonija Soprana, i dolazila je na snimanja i kada je već počela da primećuje simptome.

"U početku, nije bilo nikakvih simptoma. Nisam se osećala loše, zato je dijagnoza bila šok. Na snimanju sam se odmarala kad god bih mogla, i uspevala sam da snimim svoje scene, a da niko ne primeti kako mi je", rekla je ona.

Siglerova je navela da joj bolest centralnog nervnog sistema izaziva probleme sa vidom, kretanjem, koordinacijom i ravnotežom, kao i umor.

"Ne mogu dugo da hodam. Ne mogu da trčim, i nikada neću moći. Ništa od uloga superheroja za mene", našalila se ona.

"Stepenice su veliki problem. Mogu da idem po njima, ali je zaista teško. Kada hodam, moram da razmišljam o svakom pojedinačnom koraku, što je prilično frustrirajuće. Uzimam lekove i poslednjih šest godina su moji simptomi pod kontrolom", rekla je ona.

Siglerova je o bolesti progovorila samo nekoliko dana nakon što se venčala sa Katerom Dikstrom, sa kojim ima dvogodišnjeg sina.

"U mom životu, sada je trenutak kada se osećam kao nova osoba. Novi brak, naše divno dete... Ne želim više da se osećam kao da krijem neku strašnu tajnu", zaključila je Džejmi-Lin.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti