HOROSKOP

Dnevni horoskop za 23. 1. 2016.

Dnevni horoskop za 23. 1. 2016. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Danas se potrudite da manje radite, a da se više zabavite. Ne opterećujte se porodičnim obavezama, završite prvo sve što ste isplanirali. Bavite se sportom.

Bik

Nerviraju Vas neke stvari koje ne možete da promenite u kući. Kupite neku sitnicu za dom. Možete imati neočekivanu posetu gostiju.

Blizanci

Manje pričajte, više radite. Ne osećate se baš najbolje. Platite račune na vreme.

Rak

Ne prejedajte se danas. Zadovoljni ste poslom, sve ide kako treba. Odličan dan za šoping.

Lav

Danas nervoza jenjava. Potrudite se da završavate obaveze koje ste započeli. Nije dobar dan za započinjanje novih stvari.

Devica

Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje danas treba da završite. Spavajte više. Nije dobar dan za dogovore u vezi sa poslom, jer neće biti uspešni.

Vaga

Ne zapostavljajte drage ljude zbog obaveza. Danas vam sve ide od ruke. Brzo ćete završiti sve što treba da uradite.

Škorpija

Budite vredni danas. Uvedite neke novine u posao, to će se ceniti. Nemojte imati previše poverenja u ljude oko sebe, pazite šta kome pričate.

Strelac

Energični ste danas i sjajno raspoloženi. Potrudite se da se usredsredite na ostvarivanje nekih novih ideja. Moguć kraći put.

Jarac

Platite račune na vreme. Strastveni ste i skloni ste flertu. Moguće su manje rasprave sa partnerom ili sa članovima porodice.

Vodolija

Napravite kompromis sa saradnicima. Danas je odličan dan za saradnju. Ne opterećujte se toliko poslom, posvetite više pažnje partneru. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Ribe

Napeti ste zbog posla. Bolje se organizujte. Imate podršku od neke ženske osobe na radnom mestu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskoskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi: