HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25. 1. do 31. 1.

Nedeljni horoskop od 25. 1. do 31. 1. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Ove nedelje ćete se osećati mnogo bolje na poslu. Potrudite se da ne zabušavate. Imaćete pomoć i podršku od drugih ljudi. Okrenućete se više ka novim kontaktima, što je dobro. takođe, nećete više biti nemarni i "u oblacima", rasejani, nego ćete lakše obavljati obaveze. Imate dosta ideja, ali razmislite dobro šta možete da realizujete. Moguć flert na poslu ili neko novo poznanstvo.

Bik

Manje ćete se nervirati ove nedelje. Shvatićete da treba da napravite promene u organizaciji poslovng i privatnog života, da ne biste bili pod stresom. Smanjiće se pritisak što se tiče novca. Možete isplanirati neko kraće putovanje. Svakako, ove nedelje bi trebalo više vremena da provedete sa porodicom. Manje jedite začinjenu hranu, više unosite tečnost i vitamine. Moguća prehlada. Pokušajte da ne ulazite u rasprave sa partnerom, ako ste zauzeti. Ako ste slobodni, stranstveniji ste nego inače i skloni avanturama.

Blizanci

Konačno se osećate bolje. Vaš vladar, Merkur, kreće direktno i nećete više imati zastoje kao do sada. Komunikacija sa drugima će biti olakšana. Sve što u prethodnom periodu nije išlo lako, sada će se ubrzati. Bolje ćete se osećati i fizički. Mada, i dalje morate da date svoj maksimum na poslu. Imaćete više ideja i planova nego inače, samo budite racionalni, da biste sve stigli što ste zacrtali.

Rak

Ove nedelje ćete biti preosetljivi. Možda ćete više jesti nego obično. Potrudite se da se usredsredite na racionalnije trošenje novca. Štedite više. Ukoliko ste u vezi, komunikacija sa partnerom će se poboljšati, ali će se i strasti povećati. Ako ste slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Lav

Ove nedelje ćete doneti neke bitne odluke o tome kako da prevaziđete poteškoće u vezi sa Vašim privatnim životom, koje imate odavno. Nemojte se opterećivati oko toga šta drugi lljudi misle, nego razmislite šta je za Vas dobro. Mnogo će Vam biti lakše na poslu ove nedelje, nego do sada, stvari će se brže odvijati. Moguće je upoznavanje nekih novih zanimljivih osoba. Skloni ste flertu. Odlična je nedelja za saradnju sa drugima.

Devica

Svesni ste da ne treba sve da iznesete u javnost. Ukoliko imate neke probleme, probajte sve da rešite sami, jer ćete samo bespotrebno opteretiti druge ljude. Konačno ćete se osećati bolje, tako da će Vam sve ići mnogo lakše i brže nego u prethodnom periodu. Morate više da se posvetite sebi, manje drugima. Odmor Vam je potreban. Moguć flert sa osobom koju znate preko posla. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera zbog obaveza.

POZNATE LIČNOSTI ROĐENE OVE NEDELJE:

Vaga

Drage Vage, od ove nedelje će vam ići lakše odnosi sa drugima i bez obzira na sav stres oko novca, može se reći da ćete početi da se stabilizujete. Jako ste vredni. Imate podršku od strane porodice za sve što radite. Partner može biti malo napet, ali ne odustajte od svojih principa. Ako ste slobodni, ne žurite u novu vezu, nego razmislite da li je to samo flert ili može biti nešto više. Ove nedelje možete kupiti neke nove stvari za dom. Ne zapostavljajte svoju kreativnu stranu, radite ono što volite.

Škorpija

I dalje ste strastveni i skloni flertu. Udovoljite partneru. Dobro ste raspoloženi i imate utisak da Vam se "otvaraju nova vrata" za napredak. Neki poslovi koje ste odavno planirali mogu da počnu da se ostvaruju sada, naročito ako sarađujete sa ljudima koji ne žive u istom mestu gde i Vi. Bitno je samo da budete uporni. Bavite se sportom.

Strelac

Ove nedelje ćete biti umorniji nego inače. Imate dosta posla, ne možete sve da postignete. Bićete zadovoljni jer se neke stvari koje ste odavno hteli da uradite, konačno ostvaruju. To je dobra vest i nastavite da radite na tome. Neće sve ići brzo, kao što bi Vama odgovaralo, ali ne odustajte. Što se tiče ljubavi, neka osoba iz prošlosti će se vratiti u Vaš život, ali možda neće veza biti realizovana, već će ostati sve na priči ili avanturi. Ne kvarite odnos sa partnerom, ako ste u vezi, zbog nečeg što možda nema budućnost. Budite racionalni u ljubavnim odnosima.

Jarac

Ove nedelje okrenućete se sebi, svojim potrebama. Nećete se vše povlačiti od nekih rasprava sa drugima, nećete gledati a drugima ugodite, nego ćete udovoljavati sebi. Pripazite malo na trošenje novca, pošto kako zaradite, tako potrošite. Budite diskretniji o svojim planovima.

Vodolija

Ove nedelje ćete doneti neku bitnu odluku u vezi sa partnerom. Ako ste slobodni, osobi koja Vam se odavno dopada možete reći to, a ako ste zauzeti, recite partneru kako se osećate i šta biste mogli da popravite u odnosu. Mnogo se bolje osećate, ali Vam je potreban odmor i samoća, ne želite više da trošite svoju energiju na druge ljude. Posvetite se poslu.

Ribe

Ove nedelje ćete se više družiti nego inače. Mnogo će Vam lakše biti da sklapate nova poznanstva. Očekujte podršku i pomoć drugih. Bolja je komunikacija sa partnerom, ali nemojte praviti scene ako sumnjate da postoji nešto što Vam nije rečeno. Popričajte otvoreno o svemu što Vam smeta. Slobodne Ribe mogu uploviti u avanturu. Nemojte praviti neke nagle promene vezane za posao, ne uključujte previše emocije u sve što radite.


Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.