HOROSKOP

Dnevni horoskop za 25. 1. 2016.

Dnevni horoskop za 25. 1. 2016. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Lepo ste raspoloženi. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili u vezi sa partnerom. Odličan dan za zabavu i bavljenje sportom ili nekim hobijem.

Bik

Potrudite se da se provedete više vremena sa porodicom. Napeti ste, ali ne bi trebalo da svima pričate o svojim problemima. Obavezno se odmorite posle posla.

Blizanci

Komunikativni ste i odlično raspoloženi. Manje telefonirajte, jer su mogući problemi u komunikaciji na taj način. Neko Vas može pogrešno shvatiti. Pazite se u saobraćaju.

Rak

Ne prejedajte se danas. Napeti ste zbog posla. Idite u kupovinu, kupite sebi nešto što odavno planirate.

Lav

Nervozni ste. Ne krivite druge ako Vam nešto ne ide kako treba. Ako budete dovoljno taktični i smireni danas, odlično ćete sarađivati sa drugima.

Devica

Nemate dovoljno energije. Pokušajte da se više odmarate. Planirajte šta ćete raditi tokom nedelje, tako ćete lakše pregurati dan.

Vaga

Družite se više. Neka ženska osoba Vas može izbaciti iz takta. Ne zapostavljajte bliske ljude zbog obaveza.

Škorpija

Imate dosta posla. Napeti ste jer ne možete sve da postignete. Potrudite se da ne butede prezahtevni prema sebi. Nadređeni će imati nerealne planove, pazite kako ćete reagovati.

Strelac

Dobro se osećate. Imate višak energije. Bavite se sportom i više vremena provedite u prirodi ili van kuće.

Jarac

Strastveni ste. Ne raspravljajte se sa partnerom oko novca. Ako ste slobodni, danas ćete biti skloni flertu. Imate osećaj da ništa ne zavisi od Vas, ali to nije tačno, budite samo uporniji na poslu, ne odustajte iako ste napeti.

Vodolija

Ne stavljajte sebe na prvo mesto i danas. Možete saslušati druge ljude i možda učiniti uslugu nekom. Tako ćete se bolje osećati. Pijte više tečnosti i budite oprezni kada su poroci u pitanju

Ribe

Odličan je dan za rad. Ukoliko treba nešto novo da započnete danas je dan za to. Ne odlažite ništa za neki drugi dan. Nervozni ste, potrebno Vam je više odmora.


Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi: