HOROSKOP

Dnevni horoskop za 27. 1. 2016.

Dnevni horoskop za 27. 1. 2016. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Ne nervirajte se ako Vam ne ide sve od ruke. Pokušajte da manje radite, a više vremena da provedete sa porodicom.

Bik

Posao danas mora da bude na prvom mestu, pokušajte da se prilagodite saradnicima. Brinite više o svom zdravlju.

Blizanci

Bavite se sportom. Potrudite se da se usredsredite na razne aktivnosti, jer ćete imati višak energije. Jako je bitno da se ipak organizujete na poslu i da ne zapostavljate obaveze koje imate.

Rak

Danas biste mogli da sredite dom. Možete imati iznenadnu posetu gostiju. Ako ste neraspoloženi, bilo bi dobro da manje vremena provedete kod kuće.

Lav

Sa svima se lako možete dogovoriti danas, pa ako ste planirali nekoga da pitate za uslugu ili savet učinite to. Prilično ste pozitivni. Pazite gde ostavljate dokumenta.

Devica

Ne pozajmljuje novac drugima. Potrudite se da raspodelite obaveze na više delova, da biste sve lakše stigli. Prijatelji vam mogu biti od pomoći u donošenju odluka vezanih za posao.

Vaga

Usmerite se na sebe. Idite do frizera, ako imate vremena. Ulepšajte sebi dan. Neka ženska osoba Vas može iznervirati, budite staloženi.

Škorpija

Proverite sve što radite više puta jer su greške moguće. Potrudite se da se usmerite na nešto što ste započeli juče, a ne libite se da pitate druge za pomoć.

Strelac

Danas Vam sve ide od ruke. Završićete sve stvari brže nego obično. Iskoristite pametno slobodno vreme.

Jarac

Družite se više sa prijateljima. Ne primajte kritiku previše lično. Nađite kompromis između posla i privatnog života.

Vodolija

Napeti ste jer imate utisak da se svi oslanjaju na Vas. Ubrzajte se na poslu. Dobar je dan za saradnju sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta.

Ribe

Mogući su iznenadni troškovi. Nije dobar dan za kupovinu. Izbegavajte igranje nagradnih igara danas.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi: