Dragi putnici, vežite se... al' malo drugačije!

Autor:

Možda vam je već dosadilo, ili vas uvek uplaši kada stjuardesa pokazuje kako šta da radite u slučaju pada aviona. Međutim, ovaj video nije ni strašan, niti je dosadan...

1
A- A A+

Australijski "Kvantas" je predstavio novi video koji na originalan način prikazuje kako se vezuje sigurnosni kaiš u avionu, koristi maska, stavlja pojas za vodu...

Sve to objašnjavaju, verovali ili ne, Australijanci i to kroz sfere života uobičajene za taj kontinent. Tako u isto vreme vidimo šta treba da radimo kako bismo bili bezbedni tokom leta, ali upoznajemo i običaje i život u Astraliji.

Kako se koristi maska snimljeno je u Muzeju starih i novih umetnosti u Hobartu, na primer, a položaj koji putnici treba da zauzmu prilikom turbulencije, demonstrirano je na času joge.

Video je snimljen na 16 različitih ​​lokacija širom zemlje, tako da prikazuje prelepe pejzaže i manje poznate turističke destinacije.

POGLEDAJTE:

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti