Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti!

Autor:

Evo kako da prilikom svake posete Cineplexx bioskopu osvojite bonus bodove, koje možete iskoristiti za nagrade, ulaznice i kokice!

0
A- A A+

Za sve one koji žele više bioskopi Cineplexx su pripremili specijalni klub pogodnosti! Posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City od 2. februara mogu besplatno da se učlane u Cineplexx bonus klub, u okviru kojegih za svaki 1 DINAR potrošen u bioskopu očekuje 1 BONUS BOD na kartici, dok će iste pogodnosti biti omogućene posetiocima bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza počevši od 10. februara. Sve nove članove kluba, koji se registruju do kraja aprila u Cineplexx bonus klub, očekuje 1.000 bonus bodova kao znak dobrodošlice!

Prilikom svake posete bioskopa Cineplexx i upotrebe kartice, prikupljaju se bonus bodovi, koji se kasnije mogu zameniti za atraktivne nagrade, besplatne ulaznice, omiljene kokice i još mnogo toga. Ali to nije sve! Cineplexx bonus kartica može da se koristi i kao platna kartica, potrebno je samo da na nju uplatite željeni iznos i da uživate u dodatnim pogodnostima, među kojima su trajno snižene cene karata i mogućnost online kupovine putem sajta www.cineplexx.rsili Cineplexx aplikacije.

Verne posetioce bioskopa Cineplexx obradovaće vest da će moći da postanu vlasnici Cineplexx black kartice, VIP kartice čiji se status postiže ukoliko sakupite više od 30 ulaznica sa vašom Cineplexx bonus karticom. I tada počinje prava zabava, sa duplo više pogodnosti i popustima.

Registracija u Cineplexx bonus klub je moguća putem sajta Cineplexx, ali i direktno na blagajni željenog bioskopa, preko tablet računara.

Više informacija možete naći na www.cineplexx.rs, u okviru odeljka članstva.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Tagovi:

Povezano

Sve vesti