• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penzioneri, od ovog meseca primate više

Izvor Tanjug

Fond PIO najavio je večeras da će januarske penzije uvećane za 1,25 odsto, kao i razlika za decembar prošle godine, početi da se isplaćuju u februaru.


Kako je saopšteno iz Fonda PIO, penzije i novčane naknade koje isplaćuje taj fond ove godine uvećavaju se za 1,25 odsto, počev od isplate decembarske penzije, tako da će se penzije i novčane naknade od decembra 2015. isplaćivati u uvećanom iznosu.

Kako je navedeno, uvećane penzije počeće da se isplaćuju sa januarskom penzijom, dakle u februaru, i tada će biti isplaćena i razlika za decembar 2015. godine.

Fond PIO će uvećane januarske penzije i razliku za decembar isplatiti po sledećoj dinamici: 3. februara penzioneri samostalne delatnosti, 5. februara poljoprivredni i vojni penzioneri i 10. februara penzioneri iz kategorije zaposlenih.

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ПЕНЗИОНЕР

Колеге пазите да се не ОБОГАТИТЕ од овог повећања,можда ће те моћи купити кутију (1) цигарете ако сте пушач за месец дана или 3-4 жвакаће гуме за унучад!Није џаба Србија 7.НАЈБЕДНИЈА држава на свету!

zeks

Znaci povecanje poljoprivredne penzije 130 din.,a harac za RTS 150 din.za pocetak...Zaista sto neko napisa boljitak je evidentan!!!

Boki

Jos jedan u nizu velikih rezultata nase vlade i naseg premijera,gradjani Srbije polako osecaju veliki boljitak.

special image