Nežna, prilagodljiva, u super formi...

Autor:

Niko joj neće odoleti!

U saradnji sa sportiskinjama širom sveta adidas je kreirao novu trkačku patiku za žene - PureBOOST X, koja već može da se kupi i kod nas!

Dok je većina ženskih trkačkih patika prilagođena verzija muških modela, PureBOOST X je dizajnirana samo za žene, nastala kao spoj visokih performansi i visoke mode, kao rezultat višegodišnjeg testiranja i istraživanja potreba žena sportista širom sveta

Nežna, prilagodljiva silueta PureBOOST X prati liniju stopala i omogućava mu da se odmori na BOOSTTM peni napravljenoj od više hiljada jedinstvenih energetskih kapsula. BOOST središnji đon pruža energiju koja omogućava da trčanje postane najbolji način ostajanja u formi.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

"Najčešća povratna informacija koju smo dobijali godinama unazad sarađujući sa sportiskinjama, jeste želja da izgled trkačke patike bude u skladu sa energijom visokih performansi. PureBOOST X je proizvod inovacija i stila koji su u savršenoj harmoniji sa svestranim zahtevima današnjih sportistkinja", izjavila je Dženifer Tomson, Senior Direktor globalnih brendova za trčanje.

Rastegljiv mrežasti materijal gornjišta, luk ispod sredine stopala i sistem zatvorenog pertlanja, obezbeđuju potpuno prianjanje patike uz stopalo. Prilagodljiva površina đona je dizajnirana tako da dozvoljava fleksibilnost u svakom trenutku, omogućavajući stopalu da zadrži prirodnost pokreta.

PureBoost X kolekcija ima i dva nova dizajna iza kojih stoji modna dizajnerka Stela Mekartni: "Dizajnirala sam adidas by Stella McCartney PureBOOST X patike u saradnji sa sportistkinjama kako bih prikazala njihovu energiju i pružila im proizvod koji naglašava njihovo samopouzdanje da svaki put nadmaše sebe. PureBOOST X omogućava ženama da trče odlučno, bez narušavanja ličnog stila", rekla je Stela Mekartni.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti