Da li ste žrtva vaginalne manipulacije

Autor:

Jedna od najčešćih oblika manipulacije koje žene primenjuju jeste vaginalna manipualcija.

85
A- A A+

  Evo, dragi muškarci, uradite sledeći test i proverite da li ste, kojim slučajem, žrtva vaginalne manipualcije:

1. Gledate romantične filmove ili pozorišne komade koji su vam dosadni, samo da biste odoborovoljili svoju damu?

2. U kafiću i restoranu vi uvek plaćate račun, iako ona ima takođe dobro plaćen posao?

3. Vodite ljubav onda kada ona to poželi i kada je u dobrom raspoloženju?4. Menjate svoj automobil, garedrobu, frizuru, u skladu s njenim zahtevima (čitaj: naređenjima)?

5. Ženin ste šofer, asistent, osoba koja joj rešava sve probleme?

6. Kada je zovete, ona vam se iz nekog razloga ne javlja, sprečena je da trenutno odgovori na poziv, pa vas zove kada to njoj odgovara?

Ako ste na prethodna pitanja odgovorili potvrdno, dobrodošli u klub - i vi ste žrtva vaginalne manipulacije.

Žene danas u potpunosti kontrolišu polje seksualnosti jer znaju da muškarci ne mogu bez njih.

Današnji muškarac će uraditi sve radi seksa, i žene to znaju, i žene to koriste. I u tome leži najveća moć žena, koje je mogu koristiti kao osnovni faktor manipulacije - muškarci postaju prave marionete u rukama žene, koja može da se igra sa njima kako želi, da im obeća seks ili ga uskrati kad ona to smatra opravdanim.

To nas dovodi do toga da je muškarac danas šonja koji radi sve što je potrebno da ženu usreći, u nadi da će je odvesti u krevet.

Kako se izboriti sa vaginalnom manipulacijom?

Budite svoji - ukoliko vi imate želju da pogledate nešto drugo, osim romantične komedije, uradite tako. Može da vam se pridruži, ako ne, onda gledajte sami. Pokažite da imate svoj stav.

Nemojte biti finansijer - nema potrebe da vi plaćate svaki put račun, posebno ako ste sa njenim društvom.

Postavite limite - odredite granice ispod kojih nećete ići, koje sve stvari nećete tolerisati i to joj jasno stavite do znanja.

Igrajte i budite spremni da izgubite - kada krenete da se ponašate drugačije, žena će verovatno na to odgovoriti uskraćivanjem seksa, možda plakanjem, vikanjem i slično. Ne dozvolite da vas sve to pokoleba u vašoj odluci.

Okrenite se i idite - ukoliko ništa od prethodno navedenog nije dalo rezultate, jednostavno idite.

TEKST PREUZET IZ KNJIGE: "MANIPULACIJA - VEŠTINE UTICAJA, PREGOVARANJA I ČITANJA GOVORA TELA", AUTORA BOJANA MIHAJLOVIĆA.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti