Ubica iz kosmosa razneo Indijca? (VIDEO)

Autor:

Neverovatnu tvrdnju iznela je indijska policija istražujući smrt u kampu tehnološkog univerziteta - ubica je stigao iz kosmosa.

12
A- A A+

Prilikom eksplozije u kampusu unverziteta Baratidasan (Bharathidasan Engineering College) u državi Tamil Nadu u Indiji, za koju se prvo mislilo da je izazvala bomba, poginuo je jedan muškarac a povređeno je nekoliko osoba.

Nesretnu žrtvu eksplozija je bacila u vazduh a policija uviđajem nije pronašla nikakve tragove eksploziva u krateru u bašti, pored rezervoara sa vdom. Nije bilo ni drugog uobičajenog "okrivljenog" - gasne instalacije, goriva i sl. pa se došlo do pomalo neverovatnog zaključka - ubica je stigao iz kosmosa.

Izvor: Youtube

Policijski portparol je rekao, prenosi australijski "Dejli star", da je isključena mogućnost terorističkog napada ili sabotaže.

"Ubeđeni smo da je u pitanju pad meteorita, koji je udario u zemlju velikom brzinom".

Priču potkrepljuju i izjave nekoliko svedoka iz okoline, koji su videli neki objekt koji pada u polje.

Meteoriti su stene koje putuju svemirom i, ako su dovoljno veliki s početka (jer kroz atmosferu sagorevaju) mogu da padnu na površinu Zemlje i čak izazovu prave katastrofe, poput čuvene u Tunguziji, u Sibiru, s početka 20 veka.

Povezano

Sve vesti