Bravo, "mali": Radonjić dao 5 komada!

Autor:

Kada napadač postigne pet golova, to je vest sve i da se radi o pripremama.

15
A- A A+

Bio je slobodan, iako sa problematičnom prošlošću, nisu ga hteli ni Partizan, ni Crvena zvezda.

Čukarički jeste...

I, ukoliko će se talentovani napadač usresrediti na fudbal onoliko koliko nije kao član Rome, nema dileme oko toga da je Čuka napravila pravi potez. Jer, njegov talenat nikada nije bio sporan, a to je dokazao i ove srede.

Nemanja Radonjić postigao je PET golova u pobedi Čukaričkog nad kiparskim trećeligašem Amatusom iz mesta Ajas Tihonas – 10:2 (5:2).

"Šef stručnog štaba Zoran Popović pružio je šansu igračima koji do sada nisu imali veću minutažu, a golovima se istakao Nemanja Radonjić. Bio je strelac čak pet puta, u 2, 5, 11, 19. i 55. minutu. Dva gola postigao je Stefan Dimić (32. i 81. minut), dok su mrežu protivnika tresili Mehmedović (75. minut), Đurić (70. minut) i Regan (78. minut)", navodi se na sajtu crno-belih, uz informaciju da će se drugoplasirani tim Superlige do kraja priprema na Kipru sastati još sa jermenskim Banantom, pre povratka u Beograd krajem nedelje.

Čukarički je meč na stadionu "Parekliši" počeo u sastavu: Petrić, Radić, Bašanović, Đurić, Mašović, Šapić, Regan, Zvrko, Radonjić, Mehmedović, Dimić. U igri su bili još Čubraković i Branislav Janković.

"Pružili smo svih 90 minuta šansu momcima koji do sada nisu mnogo igrali, uglavnom omladicima. Opravdali su očekivanja u svakom pogledu. Najavili su jednu budućnost fudbalskog kluba Čukarički. Da su moderni, brzi, agresivni i da na pravi način doživljavaju fudbal. To ohrabruje pred nastavak prvenstva", kazao je posle utakmice šef stručnog štaba Zoran Popović i dodao:

"Utakmicu je neosprono obeležio i veliki talent Radonjić koji je u prvih 17 minuta postigao četiri gola, a kasnije je postigao još jedan. Šteta što je takav talenet, svetskog kalibra, odigrao prvu zvaničnu utakmicu tek posle godinu i po dana. Na ovakav način nagovestio je koje su mu mogućnosti. U budućnosti ćemo morati da mnogo radimo sa njim kako bismo ga vratili na glavnu fudbalsku scenu, gde po talentu zaslužuje da bude".

Tagovi:
Sve vesti