SKANDAL:Osmakinja oralno zadovoljila druga na času

Autor:

Osmaci jedne novobeogradske škole imali su oralni seks pred celim odeljenjem na času hemije.

194
A- A A+

Ovaj nezapamćen skandal dogodio se još u decembru, kada je učenica oralno zadovoljila svog školskog dsruga u trenutku dok su čekali da nastavnica hemije dođe na čas.

Nastavnici i direktor ove škole, pokušali su da zataškaju ceo slučaj, ali nisu u tome uspeli jer su roditelji đaka insistirali da se stvari isteraju na čistac i da prosvetne vlasti pod hitno nešto preduzmu.

Roditelji, učenika koji su prisustvovali pravom porno filmu u učionici, kažu da su bili šokiranu kada su im deca ispričala šta se dogodilo.

"Rekli su nam da je njihova drugarica iz odeljenja pred svim učenicima oralno zadovoljila vršnjaka, koji je ušao na čas kada je video da je nastavnica hemije izašla iz učionice i nije se vraćala čitavih pola sata. Deca su bila u šoku! Neka su se pravila da ne vide šta se dešava, neki su navijali, a ima i onih koji su sve snimili svojim moblinim telefonima. Naša deca su dugo ćutala o svemu, a onda su, jedno po jedno,. počeli da nam pričaju šta se desilo. Nakon što smo sve saznali, više nemamo mira....Jednu devojčicu roditelji su već ispisali iz škole, a i drugi razmišljaju da urade isto", pričaju za "Informer" roditelji učenika osmog razreda ove škole.

Ministarstvu prijavljen slučaj

U Ministartvu prosvete kažu da su dobili informaciju da se u jednoj osnovnoj školi u Beogradu dogodilo seksualno nasilje. Navodi se da je nasilje izvršio učenik osmog razreda te škole nad devojčicom istog uzrasta. Sada nadležne službe sprovode odgovarajuče korake iz domena svojer ingerencije", navode u Minsitarstvu prosvete.

Najviše ih je pogodilo to što su nastavnici i direktor pokušali da zataškaju slučaj:

"Na Nastavničkom veću raspravljalo se o seks skandalu, ali je direktor škole, kao i većina nastavnika, insistirao da se sve zataška. Jedan nastavnik je čak izjavio: "Pa šta dižete toliku buku, seks je zdrav". Devojčica i dečak koji su upražnjavali oralni seks pred celim odeljenjem nekoliko dana nisu dolazili u školu, oni i niihovi roditelji su potom negirali da se sve to desilo, i nikom ništa. Smatramo da je nedopustivo da se ovaj slučaj gurne pod tepih jer se plašimo šta bi u tom slučaju bilo sledeće. Prosvetne vlasti moraju pod hitno nešto da preduzmu", upozoravaju roditelji.

Direktor ove škole kaže za "Informer" da je u toku postupak koji bi trebalo da pokaže šta se zaista desilo na času hemije.

"Postupak je u toku, pokušavamo da utvrdimo šta se zaista desilo! O svemu smo obavestili Ministarstvo prosvete, policiju, Školsku upravu, kao i Tim za prevenciju nasilja u školama. Đaci koji se pominju kao akteri ovog nemilog događaja dali su izjave u kojima tvrde da se ništa nije desilo...Ali to tek treba da utvrde oni čiji je to posa",  ističe direktor škole u kojoj je došlo do incidenta.

Sve vesti