Ako volite da se ljubite...

Autor:

... prijavite se za takmičenje!

Takmičenje za najduži poljubac se već osam godina tradicionalno organizuje u Vrnjačkoj Banji svakog 14. februara na Mostu ljubavi.

Iz godine u godinu se prijavljuje sve više učesnika, jer osim što se dobro provedu, mogu da osvoje i dobre nagrade: putovanje u Prag za dve osobe, vikend boravak u Vrnjačkoj Banji, sladoledi, nakit, tretmani u velnes centrima, svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje...

"Prošlogodišnji pobednici, inače i trostruki, ubedili su nas da se ljubljenje može uvežbati. Oni su rekli da mora dobro da se istreniraju jezik, kao i mišići usana i lica. Baš kao što je slučaj sa sportistima, trening će vas dovesti do savršenstva", kaže Goran Karavesović iz TO Vrnjačke Banje.

Inače, prošle godine je na manifestaciji "Polubi me" oboren rekord u najdužem poljupcu i sada iznosi 101 minut. Rekord je postavio zaljubljeni par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe.

Prijavite se (pozovite broj 036-611-105) pobedite njih, ili odnesite prvu nagradu u kategorijama najatraktivniji i najstariji par.

Srećno!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti