Jović: Nadam se da ću igrati Kup

Autor:

"Osećao sam bol još od gostovanja Panatinaikosu", otkrio je plejmejker Zvezde posle četvrte pobede crveno-belih u Top 16 fazi.

Jović: Nadam se da ću igrati Kup Foto: MN Press

"Šta je sa Stefanom Jovićem?", pitanje je koje postavljano mnogima u dvorani Pionir dok je startni plejmejker crveno-belih sedeo na klupi u duelu sa Cedevitom, bez šanse da pomogne ekipi na terenu.

Bol u donjem delu stomaka bio je jači.

"Povreda... tek krećem sa rehabilitacijom i nadam se da će to proći jako brzo. Probao sam, žrtvovao sam se koliko mogu, kao i svi saigrači, ali taj bol u donjem trbuhu me je sprečio da se ispravim. To je bio najveći problem. Povredio sam se još protiv Panatinaikosa, ali nisu bili toliko jaki bolovi, a problem se povećavao. Sinoć smo uradili pregled, ustanovili šta je i sutra krećem sa rehabilitacijom i nadam se da ću do Kupa biti spreman".

Dakle, Zvezda će i u nedelju, protiv Sutjeske, igrati bez prvog organizatora igre, pa je jasno da će ga i tokom vikenda odmeniti Vasilije Micić, koji je večeras to uradio sjajno.

"Već smo pričali o Vasi. Drago mi je da je uradio sve što se tiče utakmice, da je vodio ekipu, organizovao napade, pogađao bitne šuteve. Ne samo on. Istakao bih i ostale, pre svega Guduru, koji je odigrao fantastičnu utakmicu", dodao je Jović i podvukao:

"Što se tiče defanzive, mislim da smo odigrali jednu od boljih utakmica".

Podvlačeći crtu pod urađenim nakon prve runde Top 16 faze, Jović je rekao da ekipa i dalje ide korak po korak, sa jasnim ciljem, ali bez previše priče na tu temu.

"Moram prvo da naglasim da smo imali dobar raspored što se tiče prvog kruga. Iskoristili smo maksimalno domaći teren, što nam je svima jako bitno. Sad sve pohvale za ono što smo odradili i idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Nećemo da pričamo o onome što svi hoće da čuju, a to je Top 8. Idemo utakmicu po utakmicu".Sve vesti