Predrag Luka ode, ostali na čekanju

Autor:

Partizan raskinuo ugovor sa Predragom Lukom. Do kraja dana očekuje se razrešenje statusa Filipa Kneževića. Status quo što se tiče Andrije Živkovića.

15
A- A A+"Možda", bio je odgovor sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva na pitanje da li je za crno-bele završen prelazni rok što se tiče dolazaka igrača.

Partizan je ove zime prilično renovirao tim, ali i stručni štab. Bilo je i prinudnih rešenja i iznuđenih odluka. Novi trener Ivan Tomić iskoristio je pripreme na Kipru da uigra novi tim, u kojem ima i tinejdžera, a dvojica su danas postali punopravni članovi - Dušan Vlahović, nova crno-bela "devetka" (ima tek 16 godina!) i 18-godišnji vezista Veljko Birmančević.

Da podvučemo crtu ispod prelaznog toga u Humskoj.

Došli su: golman Bojan Šaranov, defanzivci Sedrik Gogua i Marko Jovanović (povratnik u klub), vezista Everton Luiz, a pravo igranja za Partizan stekao je i napadač Nemanja Mihajlović (došao letos iz Rada).

Otišli su: vezisti Nikola Ninković, Stefan Babović, Nikola Trujić, krilni igrač Petar Grbić i napadač Ivan Šaponjić. Nenad Marinković se vratio iz Voždovca, javio se na pripreme Partizana, ali se onda ponovo uputio u "zmajevo gnezdo". Moguće je da će i Abubakar Oumaru napustiti crno-bele.

U prvom timu više nije ni Andrija Živković, zbog svega što se ešavalo sa njegovim ugovorom i odbijanjem njegovog oca Jovice i menadžera Predraga Đorđevića da ovaj mladić ili potpiše novi ugovor ili da pristane da bude prodat.

Da li ima nekih pomaka u vezi sa Andrijom, upitan je Iliev.

"Još smo na istom", glasio je odgovor sportskog direktora crno-belih.

Najnovija vest, koju je novinarima danas saopštio Iliev, jeste da je sa Predragom Lukom, krilnim igračem, sporazumno raskinut ugovor. Luka je, inače, došao u Partizan pre tačno tri godine iz Rada. Ali, sada mu je rečeno da se na njega više ne računa.

A šta je sa Filipom Kneževićem, koji je za MONDO, pre dva dana rekao da se dogovorio sa Čukaričkim, ali i da čeka papire iz Partizana (pod ugovorom je do juna)?

"Njegov slučaj je, onako... zamršen, ali do kraja dana ćemo imati tačnu informaciju", odgovorio je Iliev.

Sve vesti