Počela je nova sezona u Rocket League video igri

Autor:

Sa novom sezonom dolazi i mnogo toga novog.

0
A- A A+
Rocket League Foto: Pysonix Rocket League

Najavljeni patch za Rocket League je stigao, a sa njim je privedena kraju prva ranked sezona u igri. Svi igrači koji su uspeli da dostignu neku od tri kategorija rangova (bronzanu, srebrnu ili zlatnu) će kao nagradu dobiti krune za svoje automobile u boji osvojene medalje. Sa novom sezonom, Psyonix potpuno menja način na koji će se dalje određivati rang u multiplayeru.

Sada više ne sakupljate poene pobedama već će postojati divizije kroz koje ćete napredovati. Posle prvih 10 mečeva, igra će izračunati vaš MMR i postaviti vas u odgovarajuću diviziju. Ali, ukoliko ste učestvovali u prethodnoj sezoni, nećete morati da igrate ove mečeve. Naravno, vaš rang u prvoj sezoni utiče na početnu poziciju u drugoj, a dobra vest je i da će se se teže padati u niži rang niti će biti ograničen broj igrača koji mogu da dostignu najviše rangove.

Sa novom sezonom došla su i poboljšanja performansi, naročito na areni Wasteland koja je mnogim igračima pravila glavobolje i obarala im framerate na kompjuterima. Takođe ćete moći da otključate framerate i da podešavate veličinu interfejsa. Još jedna novina koju je studio ranije najavio je mogućnost prijavljivanja toksičnih igrača. Dodato je još mnogo izmena i ispravki u igru i sve ih možete pročitati na ovom linku.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Izvor: Rocket League

Sve vesti