Saveti za lepotu Kendal Džener

Autor:

Kendal Džener izgleda najprirodnije od svih sestara iz klana Kardašijan-Džener, a evo koji su njeni saveti za negu kože.

2
A- A A+

Manekenka ne preporučuje korišćenje skupih preparata za lice, naprotiv: "Obavezno se umijem pre nego što legnem u krevet, a to radim i ujutru čim ustanem. Trudim se da dovoljno spavam, da pijem dosta vode. To su jednostavne stvari koje možete da uradite za svoju kožu," savetuje Kendal.

Kada je reč o proizvodu za ulepšavanje bez kojeg ne može, kaže da uvek mora da ima maskaru.

Najgori "greh" koji se tiče lepote koji je počinila je to što je grizla nokte. "Kada sam bila mlađa, neprestano sam grizla nokte. Dešavalo se da igram fudbal i nasred terena grizem nokte, a lopta prolazi pored mene. Srećom, prestala sam to da radim, zaista sam ponosna na sebe zbog toga. Što se tiče nekih drugih loših navika, nemam ih. Sestre su me naučile da nikada ne dodirujem lice, tako da se toga pridržavam".

Kendal kaže da je srećna što ima pravu kosu, pa ne mora mnogo da se trudi da je održava, a kada je reč o šminkanju, dodaje da je mnogo naučila od šminkera koji je pripremaju za modne revije i snimanja. "Ranije mi nije polazilo za rukom da se sama lepo našminkam, dok je moja sestra Kajli nekako oduvek bila dobra u tome. Međutim, sada se već bolje snalazim," kaže simpatična Kendal.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti