Šta je bilo posle ovog spota? (VIDEO)

Autor:

Slava, lova, pa beda, eto šta!

3
A- A A+

Nema osobe na svetu koja nije đuskala uz zvuke pesme MC Hammera, zvezde devedesetih koja je plaćala radnike u svojoj vili pet miliona dolara godišnje. Kako je onda pevač u šalvarama bankrotirao? Pa, plaćajući zaposlene u vili pet miliona dolara godišnje, na primer ...

Svet je poludeo kada se na MTV-u zavrteo spot za pesmu "Can't touch this" MC Hammera. Reper nosi šalvare, cice "biciklističke", sevaju pederuše oko struka ... ludilo! Usledelo je mnoštvo hitova, njegov album je proglašen za najprodavaniji hiphop album svih vremena, pare su pljuštale sa svih strana, snimao je muziku za film "Porodica Adams", a onda je nastalo zatišje ... 1996. godine je objavljeno da je Hammer proglasio bankrot, da je potrošio bogatstvo od nekoliko desetina miliona dolara i uspeo da se zaduži devet ...

Izvor: YouTube

U dokumentarcu "Bankrupt & Broke: When Celebs Go Bust" koji je nedavno emitovan na jednoj britanskoj televiziji dat je odgovor na pitanje koje muči sve nas "smrtnike" - kako čovek potroši preko 30 miliona dolara i uspe da se zaduži?!

Evo kako!

Broj zaposlenih u njegovoj vili u Frimontu u Kaliforniji je "brojao" 200 ljudi! Čistačice, obezbeđenje, baštovani ... ne znamo koga da stavimo na ovaj spisak da bi došli do broja 200, ali sve te ljude je Hammer plaćao 4,7 miliona godišnje.

Dalje - u njegovoj kući se nalazio muzički studio, garaža sa 17 automobila, bioskop, bazen, nekoliko teniskih terena i pitaj Boga koliko antikviteta.

Velelepnu vilu je okruživala ograda na kojoj je zlatnim slovima pisalo "Hammer time", a samog gazdu je u svakom trenutku pratilo 40 ljudi. "Pratnja", koja je nadamo se ušla u onih 200 ...

Hamera su koštale i tužbe - Rik Džejms ga je tužio da je svu zaradu od pesme "Can't touch this" zadržao za sebe, a on je jedan od autora - usledela je nagodba, baš kao i ona iz 1992. godine kada je Hammer optužen da je pokrao Kevina Kristijana, tačnije pozajmio melodiju jedne njegove pesme za numeru "Here comes the Hammer".

Nakon bankrota i otplate duga poreskoj MC Hammer je "slobodan čovek", pastor u jednoj crkvi koji je 2011. godine planirao lansiranje Internet pretraživača boljeg od Google-a, ali se to nije desilo. Pre nekoliko godina se pojavio na bini uz Psy-a i izveo pesme "Gangnam style" i "2 Legit 2 Quit", a u poslednje vreme se druži sa Kanijeom Vestom.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti