Najlepši poklon zaljubljenima: Massimo Savić

Autor:

Sentiši, po koji stiskavac, glas koji se ne zaboravlja, savršen zvuk, ali i važna poruka koju je poslao...Ovako bi se ukratko opisao koncert čuvenog hrvatskog muzičara u Beogradu.

"Volim da čujem Beograđane kako se raduju nakon neke moje pesme", rekao je Massimo nakon prve otpevane numere, a centrom "Sava" se prolomio vrisak tip top sređenih gospođica i gospođa koje su odmah poskakale sa svojih mesta.

Dupke pun SC, ali i dupke puna bina muzičara- pravi raj za uši.

Najavio je Massimo ranije da će mu gosti na ovom koncertu biti zagrebački čelisti i violinisti, pa ih je uz njegov bend u jednom momentu bilo skoro 30 na sceni!

Izvor: YouTube

Iako je dan iza nas bio posvećen zaljubljenima, kao i ovaj njegov koncert, Massimo je iskoristio priliku i da se dotakne jedne ozbiljne teme.

"Čuo sam strašnu vest pre nekog vremena. Jedan zagrebački taksista je povezao dve devojke,od nekih 25 godina kući nakon izlaska. Ispostavilo se da je bio pijan, pa je počeo seksualno da ih uznemirava. Kada su se one pobunile, počeo je da ih udara pesnicama. Strašno je bilo videti kako su im lica bila skoro crna od modrica, oči zatvorene, a usne rascepane na pola...Strašno! Nemojte dirati slabije, uživajte u ženama, a sa lošom energijom se borite tako što ćete se prijaviti u neki bokserski klub! Tucite se sa sebi ravnima", poručio je Massimo, a iz publike se čulo "Tako je!".

Izvor: YouTube

 Negde na pola koncerta skoro niko više nije sedeo na svom mestu. Parovi su plesali, a raspilavljene drugarice su se zagrljene njihale.

Jedno je sugurno- sa Massimovog koncerta sigurno ste izašli zaljubljeni... u nekoga, u njegovu muziku...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti