Osveta manekenki zbog ružnih slika! (FOTO)

Autor:

Dve kolumbijske manekenke kidnapovale i zlostavljale treću zbog fotki na kojima nisu lepo ispale!

8
A- A A+

Neobičan slučaj trenutno zaokuplja svu pažnju kolumbijskih medija - "fajt" manekenki zbog fotografija pre i posle plastičnih operacija.

Sve je počelo kada je manekenka Karolina Munjoz otvorila lažne profile na društvenim mrežama, i na njih postavila fotografije sestara Jeimi i Klaudije Rej, takođe manekenki, čije fotke možete pogledati u galeriji.

U pitanju su bile fotke pre nego što su se sestre "doterale" kod plastičnih hirurga, zbog čega su se Rejeve razbesnele i isplanirale osvetu.

One su na ulici otele Munjozovu, strpale je u automobil, a zatim odvele u napušteni prostor gde su je tukle, šišale, i na kraju fotografisale golu. Rekle su joj da je to odmazda zbog objavljivanja slika na kojima su ružno ispale.

Munjozovu su ostavile prebijenu i pobegle kolima, ali su usput udarile u drugi automobil i policija ih je zadržala. Munjozova je u međuvremenu uspela da dođe do telefona i pozove pomoć.

Pošto su sestre puštene nakon saobraćajke, odmah su požurile da pobegnu iz zemlje. Jeimi je uhapšena na aerodromu u Bogoti, dok se za Klaudijom još uvek traga.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.Sve vesti