• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer: Ne smirujemo se dok ne budemo u prvih 40

Izvor Tanjug

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija napreduje polako, ali sigurno i stabilno, i ponovio da smo izašli iz recesije i da je pred nama pet godina rasta.


"Uspeli smo da popravimo poslovni ambijent i nećemo se smiriti dok ne uđemo u prvih 40 zemlja sveta", rekao je Vučić odgovarajući na novinarska pitanja u Vladi Srbije i dodao da je nezaposlenost sa 26 smanjena na 18 odsto.

On je najavio da će za dva dana imati razgovore sa predstavnicima MMF, dodavši da ti razgovori nisu laki, ali da nema šta da im zameri.

"Ne mislim da su naši protivnici. Oni su nam saradnici i oni su tu da nam pomognu da bi Srbija bila zdravija i uspešnija zemlja", poručio je Vučić.

Upitan za narednu reviziju MMF-a, rekao je da oni očekuju i moraju da vide još bolje rezultate u reformi javnih preduzeća.

"U junu ćemo imati više stvari, ali racionalizaciju ne mozemo da imamo samo na papiru, već morate da pokažete određene rezultate. Oni su ne nezadovoljni, ali moraju da vide još bolje reziultate u reformi javnih preduzeća, a mi moramo da ponudimo rešenja za najveće probleme, a to su RTB Bor, Resavica i preduzeća koja i dalje imaju zaštitu države", rekao je Vučić.

-

Komentari 142

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ana

Srbija postavlja pred sebe velike ciljeve, mozda necemo uci u prvih cetrdeset, ali sa ovakvim zeljama sigurno je da cemo napredovati!!!

Hedona

Premijer Aleksandar Vučić je uspeo i da popravi poslovni ambijent i nećemo se smiriti dok ne uđe u prvih 40 zemlja sveta. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

Ra--o

Ciljeve koje Srbija ima polako,ali sigurno uspeva,samo napred.

special image