Predrag Vujić,mondo.rs

"Sanjam kako proslavljam gol u derbiju"

Talentovani Nemanja Mihajlović pokazao na pripremama da je zaslužio mesto u prvom timu Partizana. Voli da asistira, a to bi moglo da mu donese "ekstra zaradu". U mislima mu je i "večiti derbi".

19
A- A A+Došao je u Partizan iz Rada leta 2015. godine, ali nije mogao da igra za crno-bele celu jesen, jer je takav bio ugovorni aranžman.

Nemanja Mihajlović, talentovani krilni napadač, strpljivo je čekao šansu, trenirao u Teleoptiku, a onda je prošla ta "zabrana" i na red su došle pripreme crno-belih na Kipru. Mihajlović je bio odličan i postao je jedan od udarnih šrafova ekipe koju je "skockao" Ivan Tomić.

Na nekoliko utakmica je idealno asistirao Valeriju Božinovu koji je sve to pretvarao u golove. Bugarin je tokom priprema obećao da će svakom saigraču za asistenciju dati 500 evra.

Upitali smo Mihajlovića koliko je do sada "dobar", odnosno koliko je već zaradio od Božinova:

"Hahaha, to je Boža (Božinov) rekao da važi za takmičarske, prvenstvene i kup utakmice. Ja ću se truditi da 'namestim' što više golova da bismo pobeđivali, sve ostalo... Važno je da je stvarno dobra atmosfera u ekipi, odlična je hemija među nama".

Mihajlović kaže da je jedva čekao da stekne pravo da igra za Partizan i da nema problem sa pritiskom, koji se oseća kada se nosi dres velikog kluba.

Štaviše!

"Od trenutka kad sam potpisao ugovor sanjam o derbiju i kako proslavljam gol. To mi je dugogodišnja želja", kaže Mihajlović.

Mihajloviću ne prijaju poređenja i etiketa da je naslednik Andrije Živkovića, koji je trenutno van tima zbog toga što nije želeo da produži ugovor.

"Ne volim to da čujem. Stalno mi to pričaju, a ja bih voleo da je Andrija u timu. Krivo mi je što nije tako, ali takav je život, pun različitih puteva", rekao je Mihajlović o doskorašnjem saigraču koji je i danas trenirao sa Teleoptikom na jednom od terena "Zemunela", dok su prvotimci Partizana na drugom terenu uvežbavali akcije za nastavak sezone.

U Partizanu su od danas uveli i novu praksu - "Medija dan", odnosno druženje novinara i igrača uz društvene igre.

Pogledajte kako je bilo


Povezano

Sve vesti