1. Jaje na oko

- Zagrejte ulje u tiganju

- Razbijte jaje i sipajte ga na vrelo ulje

- Pospite solju i biberom

- Žumance treba da bude tečno, a ivice belanca hrskave

2. Kuvano tvrdo jaje

- Stavite jaja u vodu i pustite da proključa

- Isključite ringlu

- Stavite na šerpu poklopac i ostavite deset minuta

- Sklonite jaja, ohladite ih i dodajte začine po ukusu

3. Kuvano meko jaje

- Stavite vodu da proključa

- Ubacite jaja u proključalu vodu

- Ostavite ih šest minuta, pa onda izvadite

- Ohladite, stavite začine i uživajte!

4. Kajgana

- Umutite u činiji koliko jaja želite

- Stavite začine

- Komadić putera istopite u tiganju na slaboj vatri

- Stavite izmućena jaja i mešajte dok ih pečete i dok ne dobiju zlatno smeđu boju

5. Poširano jaje

- Kada voda počne da vri dodajte kašiku sirćeta

- Mešajte vodu u pravcu kazaljki na satu

- Ubacite razbijeno jaje, polako i nežno

- Nastavite da oko njega mešate u pravcu kazaljke na sat

- Gotovo je nakon dva minuta!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.