Super fora za farbanje obrva i usana

Pogledajte nov YouTube hit - do sada je imao milion i dvesta hiljada pregleda, a pokazuje devojku koja proba nove proizvode i načine farbanje usana i obrva.

3
A- A A+

 Tina Jong je poslušala predlog svojih mnogobrojnih fanova na društvenim mrežama, i kupila je dva nova proizvoda:  farbu za obrve (košta malo više od sedam evra) i farbu za usne (šest boja za oko četiri evra).

Prvo je nanela farbu na obrve i ostavila da stoji dva sata, jer tako piše na uputstvu za upotrebu. Takođe, tamo piše i da obrve moraju dobro da se očiste, a Tina je koristila miceralnu vodu.

Kaže da je farbu lako i brzo skinula (popu takozvane "pil of" maske za lice), da je ništa nije bolelo niti čupalo, a proverila je i da li na onome što je skinula ima dlaka - nema ih!

"Preporučujem vam ovaj proizvod i ocenjujem ga osmicom", kaže Tina.

Međutim, farbom za usne, koja radi na istom principu, nije bila zadovoljna i ocenila je šesticom.

"Ovo ne može da se namaže precizno", bila je njena prva zamerka. Takođe, dok je prstima proveravala da li se farba osušila, ofrabala je i njih. Nakon 20 minuta je mogla da skine osušenu farbu, lako i brzo, ali kaže da ne voli krajnji rezultat jer je dosta boje ostalo u uglovima usana.

"Preporučujem vam da ukoliko imate suve usne, kao ja, uradite piling pre nego što nanesete ovu farbu jer će tako izgledati urednije kada je skinete".

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: YouTube

Ne znamo koliko dugo ova farba ostaje na obrvama i usnama, da li se skida sapunom i vodom ili su potrebna neka naročita sredstva. Ne znamo ni da li ih ima na našem tržištu.

Možda vi znate odgovore na ova pitanja? Podelite ih sa nama u komentatrima. Hvala!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti